Diktat på nynorsk

Siden jeg nå har etablert meg med en blogg her, ved siden av den jeg har på Facebook, har jeg tenkt å poste på nytt noen av mine mest populære oppslag fra min Facebook-blogg. Jeg begynner med å legge ut en diktat med nynorske ord.

Diktaten finner du her: http://bit.ly/2ySDqkx

Skjermbilde 2018-10-21 kl. 11.40.54Skjermbilde 2018-10-21 kl. 11.41.15Skjermbilde 2018-10-21 kl. 11.41.26

Publisert av

Elin Måge Bjørnegårdslærer

Jeg er en lærer som deler fra sin egen undervisning. Det kan være undervisningstips, videoer eller musikkvideoer hentet fra min egen hverdag. Jeg er lærer i norsk og musikk på Bjørnegård ungdomsskole i Bærum. Jeg blogger her og på Facebook (se link i margen). Undervisningsvideoene mine finner du på kanalen min på YouTube. Bilder fra undervisningen min finner du på Instagram (begge: se link i margen).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s